Kategoria

Wyszukiwarka

Region

Informacje prasowe

Spraw, by święta zyskały większy blask – SPARK pod choinkę
2017-12-18 13:52
Gorączka przedświątecznych zakupów w pełni. Jeśli nadal zastanawiacie się, czym chcielibyście obdarować bliską osobę, SPARK SILVER JEWELRY przygotował zestawienie praktycznych gwiazdkowych upominków.
Olga Kozierowska w gronie Inspiratorów Biznesu 2017!
2017-12-15 11:40
Współzałożycielka Fundacji Sukcesu Pisanego Szminką – Olga Kozierowska, od wielu lat prowadząca działania wspierające kobiety w realizacji ich potencjału, znalazła się gronie nagrodzonych prestiżowym wyróżnieniem „Inspiratorzy Biznesu” 2017.
Dziadek Franek wyróżniony na arenie międzynarodowej.
2017-12-15 09:51
W dniach 12 – 14 grudnia 2017r. w Abu Dhabi odbyła się kolejna edycja targów SIAL Middle East. Podczas targów soki z Tłoczni Dziadka Franka otrzymały wyróżnienie w konkursie SIAL Innovation.
Zostań świątecznym darczyńcą
2017-12-12 23:51
Kupując produkty Krynki wspierasz Fundację „Pomóż Im”, refundując w części leki dla podopiecznego dziecięcego hospicjum, wizytę u specjalisty albo zabieg. Robiąc świąteczne zakupy możesz więc zostać darczyńcą. Tak przy okazji. A wszystko dzięki trzeciej już edycji przedświątecznej akcji Krynki i PSS Społem Białystok.
Smaczne Święta, bez zbędnych kilogramów
2017-12-12 23:27
Po Bożym Narodzeniu panie zaczynają licytować się w mediach społecznościowych, która ile przytyła. „Ja dwa kilo!”, „A ja pięć!!! Ratunku!” Jeśli chcesz uniknąć przed Sylwestrem kłopotliwej sytuacji, kiedy nie możesz zmieścić się w ulubioną sukienkę, zajrzyj w czwartek (14.12) do klubu Mrs. Sporty na bezpłatne spotkanie pt. „Święta fit”.
Jeszcze tylko przez miesiąc kupisz Marwit zawierający superfood - jarmuż!
2017-12-12 15:12
Świeży sok Marwit z pomarańczy i jarmużu dostępny będzie w serii limitowanej tylko do połowy stycznia. Warto się pospieszyć, bo dzięki zawartości tego jakże modnego warzywa i uznanego na całym świecie superfood, to prawdziwa bomba witamin oraz innych, pożądanych składników.
Święta w wersji fit, czyli jak odchudzić wigilijną rybę?
2017-12-11 21:59
Wigilia i święta Bożego Narodzenia to czas spędzony w gronie najbliższych. Jednak zwykle kończy się to na ucztowaniu przy suto zastawionym stole, który jest efektem wcześniejszego szaleństwa zakupowego i wielogodzinnego gotowania. A może tym razem zrezygnować z tych niezdrowych przyzwyczajeń i zapoznać się z ofertą cateringów dietetycznych.
Nie przytyć w święta? To możliwe nawet bez wyrzeczeń
2017-12-11 21:32
„Święta tradycyjne jak zawsze, zdrowe jak nigdy - czyli co zrobić aby nie przytyć?” to przewodnie hasło warsztatów, jakie organizują specjaliści z Centrum Dietetyki Stosowanej. W tym gorącym okresie chcą zwrócić uwagę na to, że tradycyjne polskie potrawy, które są serwowane na świątecznych stołach mogą być zarówno smaczne jak zdrowe.
Świąteczna zbiórka dla zwierząt w Bielsku-Białej
2017-12-11 21:08
Chociaż na Wigilię nie podaje się spaghetti, Makarun w Bielsku-Białej chce się przyczynić do magii świąt. Mimo, że zwierzęta nie zasiadają z nami do stołu, to właśnie z myślą o nich przygotowuje akcję charytatywną. Może ci, którzy wezmą w niej udział, w Boże Narodzenie o północy usłyszą zamiast miauknięcia całkiem wyraźne „dziękuję”.
Ruszył konkurs InPost i Fundacji Przedsiębiorczych Kobiet
2017-12-11 13:59
Ruszył konkurs InPost i Fundacji Przedsiębiorczych Kobiet
4 tygodnie świątecznych atrakcji
2017-12-11 09:53
W miasteczkach i wsiach Południowego Tyrolu trwa adwent. To czterotygodniowy okres oczekiwań na święta Bożego Narodzenia, bogaty w tradycyjne wydarzenia i zwyczaje. Zatrzymując się w jednej z ponad 1600 farm agroturystycznych Roter Hahn (pol. Czerwony Kogut) można bezpośrednio wziąć udział w przygotowaniach gospodarzy do nadchodzących świąt.
Rekordowa liczba klientów podczas „Black Price Day” w Galerii Krakowskiej
2017-12-08 10:20
Prawie 175 tysięcy osób odwiedziło Galerię Krakowską w czasie „Black Price Day”, 24 listopada 2016. Akcja była odpowiedzią na popularny Black Friday, w trakcie którego klienci na całym świecie mogą skorzystać z atrakcyjnych zniżek i promocji.
Wytwórnia „u Lodziarzy” z nową nazwą
2017-12-07 20:23
Polska grupa lodziarni „u Lodziarzy”, serwująca naturalne, rzemieślnicze lody przeszła w ostatnim czasie delikatny rebranding. Od teraz punkty z charakterystycznym, brązowym szyldem działają pod marką Wytwórnia Lodów Polskich. Zmiana ma na celu jeszcze silniejsze zaakcentowanie przywiązania do rodzimych tradycji tworzenia lodów.
Tu, klient ocenia wszystkimi zmysłami
2017-12-07 18:16
Doświadczenie i świadomość specyfiki branży, w której działa przedsiębiorca, są niezmiernie ważnymi czynnikami pozwalającymi na zrozumienie potrzeb i sprostanie wymaganiom klientów. W ostatnim w 2017 roku wydaniu Biuletynu Obsługi klienta (BOK 11-12/2017) przybliżamy specyfikę obsługi klienta w lokalu gastronomicznym.
4 miliony klientów w grudniu
2017-12-07 12:03
Rozmowa z Tomaszem Sakiem, dyrektorem handlowym w Departamencie Sieci Własnej Kolportera.
Kobieta w centrum uwagi w nowej kampanii CIN&CIN
2017-12-06 14:52
Kobieta CIN&CIN jest silna, niezależna i działa na własnych zasadach. Zmienia bieg historii i inspiruje innych!
Między zabawą a zdrowiem
2017-12-05 21:36
Fundacja Zdrowe Kieszonkowe po raz kolejny zorganizowała warsztaty pod hasłem „Między zabawą, a zdrowiem”. Zajęcia były adresowane do uczniów klas II - IV szkół podstawowych z terenu województwa podlaskiego. Do tegorocznej edycji zakwalifikowało się łącznie osiem placówek, a w zajęciach udział wzięło niemal 600 dzieci.
Obsługa Klienta w gastronomii. Szkolenia CCMS dla Stacji Wawer
2017-12-05 16:08
CCMS (Customer Care Management & Solutions) przeprowadził szkolenia z zakresu obsługi klienta personelu kelnerskiego warszawskiej restauracji Stacja Wawer.