Kategoria

Wyszukiwarka

Region

Informacje prasowe

Polscy producenci żywności doceniają znak jakości „Doceń polskie”
2019-07-17 10:07
Od ośmiu lat organizatorzy Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” namawiają do sięgania po żywność krajowych producentów. Wartościową rekomendacją dla konsumentów szukających rodzimych artykułów spożywczych wysokiej jakości są certyfikaty programu.
CHRUP’US – do chrupania dla całej rodziny
2019-07-15 16:25
Wyjątkowo chrupkie, z wysoką zawartością mięsa i o pysznym smaku. Takie są Salami Chips – pierwszy produkt w nowej linii CHRUP’US firmy Sokołów. To jedyne na rynku suszone powietrzem plasterki salami. Innowacyjna technologia zapewnia im unikalną teksturę, chrupkość i dodatkowo podkreśla wyraźny smak salami.
Franczyza sezonowa? Tylko lodziarnia!
2019-07-11 14:07
Franczyza kusi przedsiębiorców, którzy wolą sprawdzone modele biznesowe i rozwijanie się przy wsparciu sieci. Na tym rynku nawet działalność sezonowa przynosi zyski, pozwalające właścicielom utrzymać się przez resztę roku, a nawet poczynić kolejne inwestycje.
W Krakowie jeździ się na Wavelo i chodzi się na frytki
2019-07-11 13:55
W sobotę, 13 lipca na wszystkich Wavelowiczów zakochanych w frytkach czeka nie lada niespodzianka – 50% zniżki na dowolną porcję frytek w popularnym street foodzie Frytki Belgijskie. Akcja organizowana jest z okazji przypadającego na ten dzień Dnia Frytek.
„Little Spain” w sercu Nowego Jorku
2019-07-11 10:09
„Little Spain” to obowiązkowe miejsce dla każdego nowojorczyka, który choć raz zakosztował autentycznej hiszpańskiej kuchni. Żadna inna europejska gastronomia nie niesie ze sobą wpływu tak wielu kultur oraz nie posiada tak różnorodnych składników, co kuchnia hiszpańska.
Książka „Gotuję z Lewiatanem” wyróżniona w międzynarodowym konkursie Pearl Impact Awards 2019
2019-07-04 15:21
Książka kucharska Polskiej Sieci Handlowej Lewiatan jest jedynym projektem z Polski docenionym w konkursie Pearl Impact Awards 2019, który powszechnie uznawany jest za branżowy standard nagród w kategorii marketing treści.
Poznaj wszystkie smaki lata - z wyciskarką wolnoobrotową SJV801
2019-07-04 13:26
Dzień rozpoczęty szklanką soku owocowo-warzywnego, wyciśniętego przy użyciu wyciskarki wolnoobrotowej, z pewnością będzie udany...
Infolinia banku Credit Agricole po raz kolejny na podium
2019-07-03 13:29
Serwis telefoniczny CA24 banku Credit Agricole znalazł się w TOP 3 bankowych Contact Center w Polsce. Infolinie bankowe co roku bada Instytut Badawczy ARC Rynek i Opinia. Credit Agricole został wyróżniony już dwunasty raz z rzędu.
Dan Cake wynajął ponad 4,4 tys. m2 w Śląskim Centrum Logistycznym
2019-07-02 10:58
Dan Cake Polonia, jeden z czołowych producentów w branży piekarniczo-cukierniczej w Polsce, podpisał umowę najmu z Biurem Inwestycji Kapitałowych. Firma będzie wynajmowała ponad 4,4 tys. m2 powierzchni magazynowo-biurowej w Śląskim Centrum Logistycznym w Sosnowcu.
Konkurs MAKSYMALNI - zwycięska karta Credit Agricole
2019-07-01 15:13
Właśnie zakończył się konkurs dla szkół średnich, w ramach którego bank Credit Agricole zaprosił uczniów do zaprojektowania wizerunku karty płatniczej. Spośród prawie 700 zgłoszeń wyłoniono najciekawszy projekt.
Wina z regionu Villány zrobione przez Zoltana Polgara wchodzą na polski rynek.
2019-07-01 10:11
Na polski rynek trafia właśnie wino wyprodukowane na Węgrzech we współpracy węgierskiej rodziny Polgar i polskiej rodziny Tauber Wasilewski. Dystrybutorem jest Partner Center jeden z czterech największych dilerów win w Polsce. Wyjątkowa oferta dostępna jest w sklepie internetowym dobrewino.pl.
Chroń skórę twarzy przed promieniami UV
2019-06-29 03:24
Coraz większe dawki słońca nastrajają pozytywnie, ale też niosą konieczność zapewnienia większej ochrony przed promieniowaniem UV. Najbardziej wyeksponowana jest skóra twarzy, dlatego wymaga szczególnej uwagi.
Credit Agricole – najlepszym bankiem wg Gazety Bankowej
2019-06-28 13:51
Credit Agricole Bank Polska został uznany za Najlepszy Bank Roku 2018 w rankingu miesięcznika Gazeta Bankowa. Bank doceniono za dynamikę wzrostu, strukturę portfela i efektywność.
Warsztaty kulinarne Zero Waste
2019-06-28 12:21
Marnowanie żywności i innych ważnych zasobów naturalnych jest dziś problemem o znaczeniu globalnym. Akademia Smaku Sokołów po raz kolejny poruszyła temat Zero Waste, organizując we Wrocławiu warsztaty kulinarne poświęcone temu zagadnieniu.
250 tys. Kont dla Ciebie w banku Credit Agricole
2019-06-28 09:59
W nieco ponad rok od wprowadzenia do oferty Konta dla Ciebie bank Credit Agricole prowadzi już 250 tys. takich rachunków. Klienci banku zrealizowali już ponad milion płatności telefonem.
250 tys. Kont dla Ciebie w banku Credit Agricole
2019-06-28 09:39
W nieco ponad rok od wprowadzenia do oferty Konta dla Ciebie bank Credit Agricole prowadzi już 250 tys. takich rachunków. Klienci banku zrealizowali już ponad milion płatności telefonem.
Program „Doceń polskie” rozpoczyna kampanię wizerunkową w TV POLSAT
2019-06-26 13:37
Twórcy Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” doskonale wiedzą, jak ważna w dzisiejszych czasach jest wysokiej jakości żywność. Dlatego też tak istotne jest jej promowanie.
Studio Forma 96 w nowej odsłonie
2019-06-25 14:29
Warszawska siedziba Studio Forma 96 zmieniła oblicze. Teraz na wielbicieli najlepszego włoskiego i niemieckiego wzornictwa czeka 300 metrów całkowicie nowej ekspozycji Rimadesio, Flexform, Poliform, SieMatic, Gervasoni, Antonio Lupi, Catellani&Smith, Dedon i Poltrona Frau.