Kategoria

Wyszukiwarka

Region

Informacje prasowe

Pan Pomidor&Co. z Bankiem Żywności w muzeum edukują dzieci jak chronić planetę
2018-04-20 10:36
Już w najbliższą niedzielę, 22 kwietnia br. w Państwowym Muzeum Etnograficznym w Warszawie, podczas obchodów Dnia Ziemi, najmłodsze pokolenie Polaków uczyć się będzie, jak oszczędzając jedzenie dbać o planetę. Niecodzienną inicjatywę Banku Żywności wsparł Pan Pomidor&Co., polski producent świeżych dań gotowych.
Pan Red – nowa wiosenna zupa krem marki Pan Pomidor&Co
2018-04-13 15:53
Wielbiciele naturalnych smaków i szybkich do przygotowania dań mogą już wypatrywać na sklepowych półkach nowości od firmy Pan Pomidor&Co. Od kwietnia dostępna jest sezonowa oferta dwóch gotowych zup kremów. Pan Red to kulinarna gratka o wyrazistym smaku, zupa krem z buraka z dodatkiem białego pieprzu. Pani Green to łagodny smak zielonych warzyw
Lunch pod pergolą
2018-03-29 15:00
Mając w perspektywie budowę domu, przebudowę terenu wokół niego lub budowę nowego tarasu, warto już na etapie projektu dokładnie przemyśleć podstawowe założenia i dostosować zewnętrzną przestrzeń do swoich potrzeb i preferowanych aktywności.
Orzechowo – gruszkowa fantazja na chrupiącej rukoli
2016-09-23 10:34
Wczesną jesienią na polskich stołach zdecydowanie królują gruszki i orzechy. Oryginalne smaki i struktury sprawiają, że można z nich przygotować zarówno desery, dania wytrawne, jak i lekkie przekąski. Orzechowo-gruszkowa kompozycja w towarzystwie śródziemnomorskiej rukoli, sera oraz sosu tzatziki, jest kuszącą propozycją na wrześniowy lunch.
Wakacyjny lunch, czyli przepis na szpinakową zupę krem z kurczakiem, fetą i prażonymi migdałami
2016-07-29 12:51
Letnie menu zachwyca różnorodnością smaków, nasyconymi kolorami i lekkością. To właśnie teraz korzystamy z bogactwa sezonowych warzyw, dzięki którym możemy wyczarować wiele pysznych i zdrowych dań.
Indyk na sałatce? To smakowity kąsek w zimowe dni!
2016-02-05 14:41
Lekkie i jednocześnie sycące – takie powinno być nasze zimowe menu. Niezbędnych witamin oraz składników odżywczych dostarczy niezawodna kompozycja – wysokiej jakości mięso z indyka i zdrowe warzywa. Takie danie, wzbogacone aromatycznymi przyprawami Appetita, to znakomity przepis na pyszny lunch.
Popołudniowy głód? Pora na lunch!
2016-01-27 15:56
Gdy w środku dnia dopada nas ochota na coś do jedzenia, coraz częściej decydujemy się na lunch. Zdaniem regionalnych restauratorów, ta forma posiłków cieszy się w ostatnim czasie coraz większą popularnością. Szybki, lekki i niedrogi posiłek powoli zastępuje nam zarówno domowe kanapki, jak i ciężkostrawne fast foody.