Kategoria

Wyszukiwarka

Region

Informacje prasowe

Zachwyć gości karnawałowymi przystawkami
2019-01-21 09:04
Z cekinami czy bez, sukienka długa czy krótka, mucha czy krawat – takie pytania zadaje sobie obecnie wielu ludzi, którzy przygotowują się do hucznych balów karnawałowych. Są także tacy, którzy imprezę tę organizują w domu, dla znajomych.
Sami miksujemy to co jemy
2018-03-22 20:15
LodyBonano zmieniają filozofię sprzedaży. Dają klientowi wybór i uwalniają jego kreatywność. Teraz to on będzie twórcą swojego deseru, skomponuje jego smak, wygląd, dobierze dodatki. Będzie mógł dowolnie miksować lodowe składniki, dlatego nowa formuła nosi nazwę LodyBonano MIX.
Nowe otwarcie w Sixty Six – prezentacja odmienionej karty dań
2017-07-26 11:00
Po 7 latach działalności na gastro-mapie Białegostoku restauracja Sixty Six zmieniła w ostatnim czasie właścicieli. We wtorek 25. lipca nastąpiło zaś oficjalne przypieczętowanie tej zmiany – tego bowiem dnia zaprezentowana została nowa karta dań, opracowana przez doświadczonego szefa kuchni Grzegorza Szmita.
Życie nie kocha jeść, tylko kocha smaczki
2017-06-29 16:58
Kilka lat temu mogliśmy obserwować jego zmagania w II edycji programu „Top Chef”.
Weselne menu bez niespodzianek
2017-06-29 11:33
Jak sprawdzić, czy serwowane podczas przyjęcia potrawy będą smakowały tak wyśmienicie, jak prezentują się w menu?
Aromatyczne ostatkowe menu Przepis na zapiekane muszle z twarożkiem i buraczkiem
2017-02-24 14:39
Ostatki wieńczące karnawał, to jedna z najlepszych imprez w roku. Hucznie świętujemy je w klubach, restauracjach i na domówkach. Imprezowy klimat na każdym spotkaniu dopełnia oryginalne i kolorowe menu.
Wafle ryżowe z nasionami chia – dlaczego warto spróbować
2016-08-17 10:24
Wafle ryżowe to ciekawe urozmaicenie codziennego menu – mogą stanowić bazę śniadania, lunchu czy kolacji, a także lekką i chrupiącą przekąskę. Które wybrać żeby nie tylko cieszyć się ich smakiem, ale i wnieść coś wartościowego do naszej diety?
Kulinarne inspiracje przy świątecznym stole
2015-11-27 10:05
Święta Bożego Narodzenia kojarzą się z miłym czasem w rodzinnym gronie, w którym nie odmawiamy sobie przyjemności, zwłaszcza kulinarnych. To idealna okazja, by zaskoczyć swoich domowników i przygotować nowe, inne niż co roku potrawy. Inspiracji warto szukać w restauracjach, które pokazują, jak w ciekawy sposób można odświeżyć tradycyjne dania.
Nowa karta win w Hotelach SPA Dr Irena Eris
2015-11-19 10:46
Od 1 grudnia we wszystkich Hotelach SPA Dr Irena Eris pojawi się nowa, bogatsza karta win, specjalnie wyselekcjonowanych na tę okazję i oferowanych w atrakcyjnych cenach.
Jesienne inspiracje kulinarne w Food Art Gallery
2015-10-01 10:19
Choć jesień przynosi coraz krótsze i chłodniejsze dni, oferuje w zamian bogactwo smaków i kolorów na talerzu. Jesiennym specjałom poświęcone są kulinarne wydarzenia i jarmarki odbywające się we Wrocławiu. Z dobrodziejstw tej pory roku korzystają również szefowie kuchni.
Grand Award dla restauracji Hoteli SPA Dr Irena Eris
2014-10-31 11:31
Nagroda GRAND AWARD - TRZY WIDELCE to największe wyróżnienie w konkursie Poland 100 Best Restaurants Awards 2014.